1801

CONCERT SOLIDARI ONG GOLI GOMPA WATER

Diumenge, 4 de febrer de 2018

El passat diumenge 4 de febrer, l'Auditori Viader de la Casa de Cultura va acollir el concert que van oferir els i les alumnes de primer curs de nivell elemental del Conservatori de Música.

L'excepció d'aquest concert era l'objectiu que pretenia, que era donar a conèixer a Girona l'ONG Goli Gompa Water i alhora recaptar fons per a construir una canonada amb filtres per poder portar aigua de qualitat al Poble de Goli Gompa, ja que els habitants d'aquesta zona pateixen greus problemes de salut degut a la no arribada d'aigua de qualitat.
Els alumnes, juntament amb els seus professors i professores, van oferir un petit recital a través de les agrupacions instrumentals que formen on hi havien improvisacions, cànons, un conte musical i un quod libed , i van finalitzar amb tres cançons relacionades amb l'aigua: El papa de la Pepa, Si vols aigua i Wade in the water. Entremig l'ONG va explicar la situació que viu el poble de Goli Gompa i la tasca que hi volen realitzar.

Va ser una experiència molt enriquidora i molt agraïda des de totes les parts implicades en l'acte.

Moltes gràcies a totes i tots els que ho vàreu fer possible, gràcies a la gent de l'associació Goli Gompa, mares, pares i familiars i amics, i sobretot als protagonistes, els i les alumnes de Primer del Conservatori.

Si us interessa i voleu saber més sobre el projecte: http://goligompawater.blogspot.com.es/

Creus que a algú li pot interessar? Comparteix-lo.