5919

MÚSICA I GÈNERE. Replantejar el cànon

Dimecres, 8 de març de 2023 a les 17:30h

Xerrada a l'Aula A de la Casa de Cultura a càrrec de:

Marta Pintó: compositora graduada a l’ESMUC, professora de piano i advocada. L’honestedat és, per ella, un valor essencial a l’hora d’escriure música. Cada composició li dona l’oportunitat de donar vida a un espai sonor impulsat per la natura i experiències vitals colpidores. Membre fundadora del grup d’Equitat Compositiva de l’ESMUC que treballa per visibilitzar les diferents identitats de gènere dins el camp de la composició.

 

Carla G. Ginjaume: compositora, investigadora, productora i editora de música impresa. Li apassiona moure’s per les diferents àrees del context musical. La seva creativitat es nodreix de les experiències diverses que li aporten els diferents tarannàs de cada sector. Per ella, la multidisciplinarietat és clau per poder teixir una xarxa interseccional i amb perspectiva de gènere en el seu dia a dia i en la seva expressió musical.

 

Maria Salat: clarinetista i pedagoga graduada a l’ESMUC. Té el màster en Recerca Musical de la mateixa institució. El feminisme ha format part de la seva vida des que en té memòria. Ha dedicat els seus treballs d’investigació a la visibilització i al reconeixement de les dones compositores en la història i en la societat.

Creus que a algú li pot interessar? Comparteix-lo.