2224

SETMANA CULTURAL

Dimecres, 1 de març de 2023
  • 16h a 20h: Ensemble de clarinets a l'Auditori Viader de la Casa de Cultura, a càrrec d'Elvira Querol i adreçat a l'alumnat de clarinet de Nivell Elemental i Grau Professional.
  • 17h a 19h: Ensemble de metalls a l'aula 21 del Conservatori, a càrrec dels professors: David Canet, Dani Gallostra, Gabi Mateu i Josep Tro, adreçat als alumnes de vent metall de Nivell Elemental i Grau Professional.
  • 17h a 20h: Masterclass: Taller de dansa barroca a partir de les suites de Bach per a violoncel a l'aula 0 del Conservatori, a càrrec d'Anna Romaní i Oleguer Aymamí, adreçat als alumnes de violoncel de 4t a 6è de Grau Professional (places restants per a alumnes de 4t a 6è de Grau Professional d'altres instruments - Cal inscripció a: oaymami@cmg.cat).
  • 17:30h a 19h: Laboratori Sonor: Taller de composició a partir de la improvisació corporal, de la veu i el propi instrument a l'aula B10 de l'Escola de Música del Conservatori, a càrrec de Marta Pintó, Maria Pascual, Joaquim Arbós, Ana Nicolás i Julen Latorre i adreçat a l'alumnat de 1r a 3r de Nivell Elemental.
  • 19:30h a 21h: Laboratori Sonor: Taller de composició a partir de la improvisació corporal, de la veu i el propi instrument a l'aula B10 de l'Escola de Música del Conservatori, a càrrec de Marta Pintó, Maria Pascual, Joaquim Arbós, Ana Nicolás i Julen Latorre i adreçat a l'alumnat de 4t a 6è de Nivell Elemental.
  • 18h a 19h: Música de Cambra. Treball musical en petits grups amb un petit concert final, a les aules B0, B1, B2 i B3 de l'Escola de Música del Conservatori, a càrrec d'Alfred Cots i adreçat als alumnes de corda de 5è i 6è de Nivell Elemental (Cal confirmar assistència a: acots@cmg.cat).
  • 19h a 20h: Petit concert de l'ensemble de vent a l'aula B9, a càrrec de l'alumnat d'ensemble de vent i adreçat a tots els alumnes de Nivell Elemental. - OBERT A TOTS EL PÚBLICS
  • 17:30H a 20:30h: Percussió per a no percussionistes a l'aula B11 de l'Escola de Música del Conservatori, a càrrec de Sebastià Bel i adreçat a l'alumnat de Grau Professional (cal fer inscripcions a: sbel@cmg.cat).
  • Sortida al Palau de la Música, adreçat als alumnes de piano de Grau Professional.
Creus que a algú li pot interessar? Comparteix-lo.