Vés al contingut principal
Header Badge Diputació de Girona
Conservatori de Música Isaac Albeniz
Obriu el formulari de cerca

Descarregueu-vos la informació de tots els concerts 2023-2024

Per a la Diputació de Girona, el Conservatori de Música Isaac Albéniz de Girona no només ha de servir per formar bons músics, sinó també com una eina cabdal en tot allò que tingui a veure amb el desvetllament musical. Ben mirat, els pobles cultes i civilitzats es caracteritzen per la inquietud envers el fet musical. I el nostre Conservatori té un paper fonamental per potenciar aquesta inquietud en la ciutadania.

La música és important en el desenvolupament de les persones. Des de la Diputació de Girona i a través del Conservatori de Música, vetllem per aproximar la música, des de  la infantesa i a través de les diferents etapes de la vida, a les persones, i per contribuir d’aquesta manera al progrés de la nostra societat.

De nou, amb la Temporada de Concerts i els Concerts Familiars, aquest 2024 el Conservatori ens ofereix una programació de qualitat tot fent una aposta per presentar, tant a l’alumnat del mateix Conservatori com al públic en general, propostes, sovint innovadores i transversals, que acostin el patrimoni musical universal, la música i els compositors de casa nostra a la ciutadania i l’ajudin a descobrir-los.

Amb aquests concerts divulguem l’activitat que es fa al centre tot oferint al públic les actuacions de professors i alumnes. Enguany ens obsequiaran amb propostes treballades conjuntament, des de cursos diferents i amb tot tipus d’instruments, relacionades amb poemes i coreografies.

Agraïm la feina de tot el professorat, homes i dones que des del Conservatori han propagat les seves ensenyances musicals a les noves generacions de músics. I també a l’alumnat per preparar aquests concerts de gran qualitat musical.

La trajectòria d’aquests Concerts Familiars i de la Temporada de Concerts ha esdevingut un referent d’oferta cultural gratuïta d’alt nivell a la ciutat i al conjunt de la demarcació.

Gràcies al Conservatori de Girona per la proposta de concerts d’enguany i per treballar amb l’educació musical i mostrar-la a la ciutadania.

Miquel Noguer i Planas

President de la Diputació de Girona