Vés al contingut principal
Header Badge Diputació de Girona
Conservatori de Música Isaac Albeniz
Obriu el formulari de cerca

Descarregueu-vos la informació de tots els concerts 2023-2024 (properament)

Tornem a gaudir d’una nova temporada de concerts i dels Concerts Familiars del Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona.

La clau de volta de la Temporada de Concerts 2023 és, a més d’oferir una programació musical de qualitat, esdevenir una plataforma per mostrar la feina que es fa al Conservatori. És també un punt de trobada de professors i alumnes, i un factor de motivació per als joves estudiants, que tenen l’oportunitat de veure el personal docent en la faceta de concertista, potser la més atractiva de la professió.

Professors i alumnes ens oferiran set concerts que van des de la música clàssica i barroca fins a l’obra de compositors dels segles xix i xx. Enguany, també ens delectaran amb un repertori minimalista, impressionista, clàssic i contemporani per a marimba. Una marimba de cinc octaves, que ha adquirit recentment el Conservatori, per apropar l’alumnat i també el púbic en general als instruments de percussió de teclat i descobrir-ne l’interès pedagògic. A més, hi haurà sis actuacions pensades especialment per al públic familiar. La Temporada de Concerts 2023 ha programat aquests concerts per tal d’acostar la música a tothom i motivar el nostre talent emergent.

A la Diputació de Girona tenim ben present el paper de la música en el desenvolupament de les persones i en la millora de la societat. Considerem que aproximant la pràctica musical als infants i als joves, contribuïm al progrés humà, ètic i social del nostre país.

És per aquesta raó que les institucions hem de donar suport a la música, sempre lligada a l’esperit de treball, de formació i de divulgació que professa el Conservatori amb la seva tasca. I per aquest motiu el Conservatori de Música de Girona continua treballant per fer arribar l’experiència i l’educació musical a la ciutadania, des de les primeres etapes, amb excel·lència i proximitat.

La Diputació de Girona us convida a formar-ne part i a gaudir d’un programa d’alt nivell que des del Conservatori s’ofereix al conjunt de les comarques gironines per satisfer les expectatives de públics diversos.

Miquel Noguer i Planas

President de la Diputació de Girona

Activitats

No hi ha activitats programades